Festival de Cine Nacional de Grecia (mellor fotografía, mellor dirección, mellor guión, mellor cinematografía, mellor edición, mellor son, mellor banda sonora e mellor dirección artística).
Premio outorgado polo público no Festival Internacional de Cine de Tesalónica.
Un toque de canela é unha historia sobre un mozo grego (Fanis) criado en Istambul, cuxo avó, un filósofo culinario e o seu mentor, lle ensina que tanto a comida como a vida necesitan un chisco de sal para darlles o toque de sabor que ambos requiren. Co paso do tempo Fanis convértese nun excelente cociñeiro e emprega as súas habilidades culinarias para darlle sabor ás vidas daqueles que o rodean. 35 anos máis tarde, abandona Atenas e volve á súa terra natal, Istambul, para reunirse co seu avó e o seu primeiro amor; unha viaxe de retorno só para darse conta de que esquecera darlle ese toque de sabor á súa propia vida … Como adoitaba dicir o seu tío … “hai dous tipos de viaxeiros na vida, aqueles que parten e aqueles que retornan, os primeiros miran o mapa, os segundos miran ao espello …” Agora é o momento de que o noso heroe bote unha mirada ao seu propio espello.